CENNIK
- śniadanie – bufet – 25 zł/osoba/dzień
- obiad – 35 zł
- kolacja – 30 zł
- kolacja z grilla przy ognisku (duży wybór mięs i ryb: pstrąg po trapersku, karkówka, drób, kaszanka, kiełbaski, surówki, pieczywo, smalec, ogórki kiszone, ziemniaki pieczone, dodatki) – 65 zł
- kolacja z grilla bez ryb 50 zł
- piwo – beczka z rollbarem 30 l – 300 zł
- „Open Bar” do dyspozycji: piwo z nalewaka specjal, żywiec oraz butelkowe grupy żywiec, piwa lokalne, wina, alkohole mocne w tym whisky, gin, wódki słodkie , wódki czyste i drinki.
śniadanie – bufet
płatki kukurydziane z mlekiem, wędliny, ser, twaróg, na ciepło do wyboru: parówki/jajecznica, jajko gotowane, ogórki, pomidory, masło, dżem, pieczywo, kawa/herbata
Obiad
Zupa do wyboru: żur na zakwasie, grochówka, pomidorowa, rosół lub inne w/g ustaleń
2-danie: filet z kurczaka panierowany, pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym, gulasz a la beauf Strogonow, stek siekany z cebulą, spaghetti z mięsem mielonym i sosem bolońskim
dodatki: ziemniaki, frytki, ryż, kasza jęczmienna i gryczana ,pęczak.
surówki: biała kapusta z porem, czerwona kapusta z chrzanem i rodzynkami, seler z rodzynkami i żurawiną, buraczki, marchewka z jabłkiem, kapusta pekińska z czerwoną fasolą
napoje do wyboru: napój herbaciany, kompot z owoców sezonowych, woda mineralna z cytryną i miętą
Kolacja
na ciepło do wyboru: bigos z kiełbaską z wody, pieczona kiełbasa z cebulką, makaron penne w sosie bolońskim, carbonara, śmietanowym z kurczakiem, wędliny, ser, pomidor, ogórek, pieczywo, masło, herbata, mowa mineralna z cytryną i miętą
Kolacja z grilla
z rybą lub bez: karkówka, kurczak, kaszanka zapiekana z kapustą kiszoną, kiełbaska pieczona, surówka, pieczywo, musztarda/keczup, herbata, woda mineralna z cytryną i miętą, pstrąg po trapersku (pieczony w folii i faszerowany koprem)