CENNIK
- śniadanie – bufet – 32 zł/osoba/dzień
- obiad – 45 zł
- kolacja – 39 zł
- kolacja z grilla w tawernie lub przy ognisku (strąg po trapersku, karkówka, udko, kiełbaski, surówki, pieczywo, smalec, ogórki kiszone, dodatki) – 85 zł
- kolacja z grilla bez ryb 60 zł
- „Open Bar” do dyspozycji: piwo z nalewaka specjal, żywiec oraz butelkowe grupy żywiec, piwa lokalne, wina, alkohole mocne w tym whisky, gin, wódki słodkie , wódki czyste i drinki.
śniadanie – bufet
płatki kukurydziane z mlekiem, wędliny, ser, twaróg, na ciepło do wyboru: parówki lub jajecznica, jajko gotowane, ogórki, pomidory, masło, dżem, pieczywo, kawa/herbata
Obiad
Zupa do wyboru: żur na zakwasie, ogórkowa, krupnik, pomidorowa, rosół lub inne w/g ustaleń
2-danie: filet z kurczaka panierowany, kotlet schabowy lub inne wg ustaleń
dodatki: ziemniaki, frytki, ryż, kasza jęczmienna i gryczana ,pęczak.
surówki: biała kapusta, czerwona kapusta z chrzanem i rodzynkami, seler z rodzynkami i żurawiną, buraczki, kapusta pekińska z czerwoną fasolą
napój do obiadu: napój herbaciany lub kompot z owoców sezonowych lub woda mineralna z cytryną i miętą
Kolacja
na ciepło do wyboru: bigos z kiełbaską z wody, pieczona kiełbasa z cebulką, wędliny, ser, pomidor, ogórek, pieczywo, masło, herbata, woda mineralna z cytryną i miętą
Kolacja z grilla
z rybą lub bez: pstrąg po trapersku, karkówka, udko, kiełbaski, surówki, pieczywo, smalec, ogórki kiszone, dodatki, woda mineralna z cytryną i miętą.